3 grunde til at bruge video på din side

I takt med at vores internet er blevet hurtigere og vores mobiltelefoner stærkere, så er forbruget af video for alvor begyndt at vækste.

Vi ser ikke alene videoer på YouTube, men også når vi surfer nyheder på de danske nyhedsmedier, og når vi scroller ned af vores nyhedsfeed i Facebook.

Video bør også være en del af din virksomhed.

Det er der 3 gode grunde til:

#1: Øger din konverteringsrate

Video øger troværdigheden af både din virksomhed og dine produkter. Dine besøgende kan se, der er gjort noget ud af det. Med video kan du også vise sider af dit produkt som en tekst ikke kan. Et billede siger som bekendt mere end tusinde ord. En video er tusindvis af billeder.

Flere splittests viser direkte hvordan video øger din konverteringsrate. Se eksempelvis hvordan Lasse Kjær sælger flere oplevelsesgaver ved hjælp af video med hans præsentation på Slideshare her fra ConversionBoost i 2013.

#2: Video er en direkte salgskanal

Video i sig selv kan også bidrage direkte til salg – i hvert fald, når du bruger YouTube som kanal.

YouTube er verdens andenstørste søgemaskine.

Dine brugere søger måske efter problemstillinger, der relaterer sig til dine produkter på YouTube – hvis de ikke direkte søger efter produktet.

YouTube som domæne er også særdeles synligt i søgemaskinerne. Det drager du fordel af, når du lægger dine videoer her og embedder på egen side.

Hvis du søger efter en tandlæge på Frederiksberg, så ser du ikke alene TPFRB – men også deres YouTube-video herunder længere nede i søgeresultaterne. Dét er smart:

#3: Kan bruges til Facebook-annoncering

Facebooks algoritme tilgodeser lige nu video.

Facebook vil gerne konkurrere med YouTube. Her har det sociale medie brug for, at også annoncørerne hopper med på vognen og viser annoncer i videoformat. Dine videoannoncer når derfor lige nu ekstraordinært langt ud.

Du kan både bruge video både til almindelige annoncer og i forbindelse med retargeting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *