Autoresponder + Satellit-side = Succes og salg af bog

Kun cirka 20 danskere søger hver måned efter ‘bedre karakterer’ ifølge Google Keyword Planner.

Det er et begrænset publikum til at læse min bog Få 12, der handler om – netop – at få bedre karakterer.

Men så er det jo godt de søger på andre ting, jeg kan lave landingssider til og sælge bogen ud fra. Jeg ranker i forvejen #1 på “studieteknikker” som søgeord, og nu er jeg igang med søgeord relateret til danskundervisningen i gymnasiet. For her er mange søgninger at hente.

Et par eksempler er ‘novelleanalyse‘ og ‘berettermodellen‘. Til sidstnævnte har jeg oprettet eget domæne med en tekst på et par tusinde ord, og resten af SEO-strategien er nu godt i gang med at blive udført.

Formålet er at lokke folk på denne e-mailliste, der er opsat som popup på begge sider:

email popup på berettermodellen.dk

E-maillisten er opsat med Campaign Monitors gratis WordPress-plugin.

Den popper op efter 8 sekunder, men er også tilgængelig på selve siden i form af en embedded boks.

Jeg får lige nu et par tilmeldinger om dagen – og vi er ikke engang rigtigt begyndt med skoleåret endnu. Det sker først mandag.

Det glæder jeg mig til – for med det arbejde jeg lægger lige nu, kommer jeg til at have en meget fin placering, når først danske elever begynder at Google efter mere information om aktantmodellen, berettermodellen, novelleanalyse, kontraktmodellen og mange andre spændende termer, de studerende skal igennem de næste år! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *