Bog om Personalejura er udgivet

Jeg har lige nu 3 aktive digitale produkter.

Min bog om at få bedre karakterer på Faa12.dk, min bog om ejendomsinvestering på 15pct.dk og bogen Få Job (faajob.dk), der som – for nyligt beskrevet her på leadsonline.dk – primært er skrevet af cand.jur. Søren Sneftrup.

I denne måned har advokat Lise Moth – min forlovede, hvorfor jeg også er involveret i projektet – også lanceret hendes bog.

Bogen “Personalejurabogen – En guide til arbejdsgiver” er skrevet under en månedlang tur til Thailand.

Formålet med bogen er at lave en praktisk guide til arbejdsgivere, der ikke får noget ud af at læse en juridisk afhandling om arbejds- og ansættelsesret – de har brug for her og nu at få svar på et eller flere spørgsmål.

Den jordnære og praktiske tilgang er jeg sikker på, giver stor værdi til de arbejdsgivere, der kommer til at læse bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *