Brug video til at få flere leads

Kampen om leads intensiveres mere og mere. Årsagen er simpel og ligetil. Der kommer flere og flere aktører og mere og mere støj på linjen. En af de måde man kan differentiere sig på og skaffe flere leads er ved videoproduktion. For videoen fanger folk om det er i bannerreklamer, TV eller på de sociale medier.

Mange måder at udnytte videoproduktion på

Der findes utallige måder hvorpå man kan gøre brug af videoproduktion for at skaffe flere leads. Har du et kompliceret budskab, som skal formidles videre, er Whiteboard animation anbefaleligt. Ved at bruge Whiteboard animation kan man via fagfolk få formidlet sit budskab videre på en spændende måde, som gør at modtageren husker budskabet uanset kompleksitet. Dette skulle gerne gøre at modtageren tager imod det CTA som videoen indeholder og ender med at blive et lead.

En anden måde at viderebringe sit budskab på er via animationsvideoer. Disse adskiller sig fra almindelig videoproduktion ved at de som udgangspunkt er billigere at lave fremfor traditionelle reklamevideoer. Årsagen er simpel, qua af det er animeret er der ikke krav til skuespillerlønninger. En anden fordel ved at anvende animationsvideoer er at man kan være mere fantasifuld i forbindelse med udbredelsen af budskabet da man ikke er bundet af fysikkens love i den animerede verden. Det gør at man kan lave en animation som modtageren husker og responderer på.

Den traditionelle reklamefilm har stadig sin berettigelse. Ved at bruge associerbare skuespiller nedbryder man barriere og skepsis hos modtageren og gør det dermed nemmere for budskabet at trænge igennem og gør det nemmere for at modtageren at blive til et lead.

Overgangen fra modtager af budskaber til lead

Uanset hvilken videoproduktionsform man bruger er det vigtigt man husker formålet. At gøre modtageren til et lead. Dette gøres ved at der en naturlig CTA for modtageren. Der er flere forskellige former for CTA man kan gøre brug af. Her er det vigtigt man husker hvilken modtager man har med at gøre og målretter sin CTA efter dem. For nogle folk har mest lyst til at sende en sms, andre har mere lyst til at sende en mail eller udfylde en formular, og nogle har mere lyst til at ringe. Det vigtigste er ikke måden hvorpå de bliver til et lead men at de bliver til et lead. Men ved at bruge videoproduktion fremmer man muligheden for at modtageren bliver til et lead og at budskabet bliver husket.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *