Derfor skal du lave undertekster på YouTube

YouTube bliver en mere og mere populære måde at markedsføre sine varer på. Nogen bruger kanalen til at dele reklamevideoer, mens andre virksomheder satser på dedikeret content marketing. Der er dog én ting, som er fælles for alle videoer, og det er, at du bør lave undertekster, hvis du vil optimalt udbytte af din video.

Tre gode grunde

Der er tre hovedgrunde til, at du bør lave undertekster på videoerne.

Første grund er, at undertekster også bliver registreret, når videoen skal indekseres på Google. Dermed kan du give en kraftigere indikator på, hvilke søgeord der er relevante i videoen. Dette ved man, da flere virksomheder har oplevet at blive indekseret på søgeord, som udelukkende forekommer i underteksterne.

Den anden hovedgrund til, at du skal lave undertekster, er at folk kan se din video uden lyd og stadig få udbytte af videoen. Dette er især nyttigt, hvis din film bliver delt på YouTube, da folk oftest ikke slår lyden til på de sociale medier.

Tredje og sidste grund er, at det er nemt. Når du har uploadet din video, stiller YouTube selv redskaber til rådighed. Det vil sige, at du ikke skal bruge mange timer på at lave undertekster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *