Er din fremtid hos Visma Business?

At få et velfungerende økonomisystem er en stor udfordring for mange mellemstore virksomheder. Der er mange ting, som skal gå op, og det kan virke som uoverskuelig udfordring. Det handler imidlertid primært om at finde den rigtige udbyder, som kan hjælpe med at løse de vanskeligheder, som dig og din virksomhed oplever.

Succes på et konkurrencepræget marked

Der er hård konkurrence på markedet, når det gælder økonomisystemer. Flere og flere udenlandske udbydere melder sig, og de lover alle, at de kan levere mirakler. På trods af dette er der en dansk virksomhed, der har formået at tilkæmpe sig en plads foran de udenlandske konkurrenter, og det er ikke en lille bedrift.

Visma Business beskæftiger sig med salg og support af økonomisystemer. Dette inkluderer en lang underrække af bispecialer, som blandt andet inkludere udvikling af nye moduler, integrationsløsninger, BIG programmering og tilhørende rapportering, samt EDI og dokumentstyring. Kort sagt kan Visma Business klare alle de opgaver, der gør sig gældende for en mellemstor virksomhed i Danmark.

Succes baseret på unikke løsninger

Visma Business kan i høj grad tilskrive deres succes, at de har satset på at skabe unikke sammensætninger af løsninger til danske virksomheder. Dette står i stærk kontrast til udenlandske virksomheder, der generelt baserer deres services på færdige pakkeløsninger.

Dette har sikret en ekstra høj kundetilfredshed, der betyder, at de kan holde på deres kunder og samtidig kan lokke mange nye til. En del af denne service er også, at alle kunder får den samme behandling – uanset om de hører til blandt de største i kundegruppen eller de mindste. Alle får en specialsyet løsning, som passer optimalt til dem og deres virksomhed. Dermed er der også mulighed for løbende at tilpasse løsninger, hvis virksomhedens struktur skulle ændre sig.

Gratis foranalyse

Hvis Visma Business lyder som noget for din virksomhed, kan du kontakte dem allerede i dag. De tilbyder at tage et gratis kig på dine behov. Hvis de vurderer, at de ikke kan hjælpe dig, så skal du ikke betale en krone.

Bliver du kunde hos dem, tilbyder de også en gratis konsulentdag, hvis du skulle opleve problemer med deres produkt. Dermed bliver du ikke spist af med en halvfunktionel løsning, som kun delvist dækker dine behov.

Visma Business vil gerne beholde deres gode kundeanmeldelser, og derfor er de heller ikke interesseret at få nye kunder ind, som ikke vil have den komplete løsning igennem deres produkt. Dermed er du sikret, at du får du et fuldstændigt økonomisystem igennem Visma Business. De vil i hvert fald gøres deres bedste for sikre, at alle dine behov bliver mødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *