Få leads online med marketing offline

Når du gerne vil have flere til at besøge dit firmas hjemmeside eller din webshop, vil det være naturligt, at du går efter at lave en masse reklame online. Det er da bestemt heller ikke en dårlig ide, men det er faktisk også en rigtig god ide, at du satser på at lave reklame offline for at få flere leads online. Det kan lyde helt bagvendt, men det er faktisk en rigtig god løsning.

Når du laver reklame offline, har du mulighed for at nå ud til nogle mennesker, som det ikke er sikkert, at du ville nå via nettet. Der er nogle, der ikke bruger nettet så meget. Der er også nogle, der bare ikke lige ville gå ind på de sider, som du reklamerer på, men som ville lægge mærke til dine reklamer offline.

Den nemmeste måde at komme i gang med at reklamere offline er ved at anskaffe firmatøj, der er relevant for din virksomhed. Det kan være træningstøj til dig selv og dine ansatte. Når der er et slogan, en webadresse, dit logo eller lignende, er det med til at gøre, at folk får øjnene op for din virksomhed og vil gå ind og kigge på den på nettet. Se her for at blive klogere på det.

Dette firmatøj skal du vælge

Der findes meget forskelligt firmatøj, og det er vigtigt, at du vælger det, der passer til din virksomhed. Det er med til at skabe virksomhedens brand og gøre, at andre nemt kan identificere, hvad det er, din virksomhed står for, og hvad du sælger.

Hvis du har en virksomhed, hvor I sælger sportsudstyr, vandreudstyr eller på anden måde har fokus på krop og motion, for eksempel hvis du er diætist, kan det være en god ide, at du vælger noget firmatøj, der kan bruges som sportstøj. Det passer både ind i dit brand og gør, at dem, der bruger tøjet, bruger det steder, hvor der kommer folk fra din målgruppe. Det kan for eksempel være i motionscentre eller på en løbetur i den lokale park.

Hvis du har en håndværksvirksomhed, er det oplagt at vælge noget firmatøj, som dine medarbejdere kan have på i deres fritid. Det kan være behagelige t-shirts, der også ser pæne ud. Det gør, at de får lyst til at tage dem på, når de skal ud at handle eller mødes med venner og familie, og det er igen med til at gøre, at du får skabt kendskab om din virksomhed de rigtige steder.

Det skal du tænke over, når du vælger firmatøj

Udover at du skal tænke over, hvilken slags tøj det skal være, er det også en god ide, at du tænker over farven på tøjet. Den bør passe til de farver, som du ellers bruger i din virksomhed. Det kan for eksempel være de farver, som du bruger på din webshop. Det kan også være en god ide, at du tænker i, at det skal passe til det, du laver. Hvis det er noget med vand, er det oplagt, at det er noget tøj, der er blå.

Find firmatøj, firmagaver, firmajulegaver og reklamegenstande hos Promotionmakers ApS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *