Leads er mange penge værd

Det er ikke altid, at folk forstår, hvor mange penge gode leads egentlig kan være værd. Men hvis du nogensinde har arbejdet som sælger, så ved du, at alle leads ikke er lige gode.

Nogle leads er endda decideret dårlige, når det kommer til at skulle arbejde med telemarketing, og det samme gælder også med alle andre leads, selvom det ikke er nogen, du måske skal ringe på.

Du vil helst have nogle leads, hvor du rammer din målgruppe, som du har lettest ved at sælge til. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvordan du henvender dig til netop den målgruppe, og hvordan du laver dem om til leads.

Du skal tilbyde dem noget, som de ikke kan få et andet sted, for så vil de helt automatisk skrive sig op til f.eks. dit nyhedsbrev. Når du skaber sådan et lead kan du selv bruge  det eller sælge det videre til nogen andre.

Du skal huske, at hvis du sælger leads videre til andre, så skal du huske at få en accept for selve leadet. Det gør man normalt ved, at de lige skal sætte et flueben med, at dine partnere godt må kontakte dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *