Online succes kræver gode fysiske rammer

En af de gode ting ved at lave online marketing er, at du kan arbejde med det alle steder fra, og du er derfor ikke bundet af en fysisk lokation. Når det så er sagt, er min erfaring, at folk der har et kontor, tjener langt flere penge på online marketing, end dem som ikke har et kontor.

Det er helt i orden, hvis du er uenig, men her kommer jeg med nogle årsager til, at jeg mener, at selv folk der arbejder med online marketing, har fordel af et arbejde fra et kontor.

Fordeling mellem arbejde og fritid

En af de største årsager er helt sikkert, at folk på kontor har en bedre fordeling mellem fritid og arbejdstid, og derfor ender de med at være mere effektive i arbejdstiden og slappe bedre af i fritiden.

Når du arbejder hjemmefra, kan det være svært at sige, hvornår man har fri, og hvornår man er på arbejde. Selvfølgelig ved man godt, hvornår man arbejder, men det bliver svært at sætte sig ned og spille computer, hvis man har en masse opgaver, som man burde lave.

Med et kontor er det lettere at sige til sig selv, at man skal møde ind på kontoret og arbejde, og når man går hjem, har man fri.

Det perfekte arbejdsklima

Hvis du arbejder forskellige steder henne, kan det ofte være svært at finde den rigtige ro til de ting, som du gerne vil bruge tiden på. Det skyldes, at mennesker har svært ved at koncentrere sig, hvis vi ikke har de rigtige arbejdsbetingelser.

Derfor kommer du langt med at få et kontor, hvor du kan få de møbler, som du gerne vil have. Her kan det især anbefales, at du får en skærm og et ekstern tastatur, så du ikke hele tiden skal dreje dit hovedet nedad, når du arbejder, som man hurtigt risikerer med en bærbar.

Kontorindretning er også vigtig, da et flot kontor gør, at du er mere tilbøjelig til at arbejde hårdere, når du arbejder.

Mødelokaler

Det er lettere at holde møder med kunder, hvis du har et sted, hvor du kan holde møder. Du kan sagtens holde møder på caféer, men fordelen ved at have et mødelokale er, at du kan have en fladskærm, hvor du via dit HDMI kabel, kan smide din præsentation op på en skræm.

Et HDMI kabel er klart den hurtigste måde at tilkoble din computer med en fladskærm, da det virker med det samme. Hvis du leder efter et HDMI kabel, finder du dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *