Webshop: 5 badges, dine kunder bliver trygge af

Lasertryks stiftere Anders Grønborg og Esben Mols er forfattere til bogen “111 tips du vil elske, hvis du er leder i en virksomhed”.

Det handler om principperne bag deres succesfulde trykkerivirksomhed, der er på vej til at blive nordens største – selvom den startede i et kollegieværelse med én printer i slutningen af 90’erne.

Et af de gode tips er, at du lige så godt kan garantere, hvad du alligevel har tænkt dig at tilbyde.

Det synes jeg er et godt tip.

Derfor får du her 5 ting i din webshop du kan sætte op som garantier med badges, hvis du alligevel har tænkt dig at tilbyde dem:

Fri fragt

Fri fragt lokker flere kunder til. Der er intet værre end at have lagt noget i kurven og accepteret at betale prisen for det – for så blot at se prisen stige med 50 kroner på grund af fragt.

Tilbyder du fri fragt, så garanter det.

Se her hvordan Incover.dk sælger deres mobiltilbehør også med fri fragt som en garanti:

incover header

Ubegrænset returret

Især for tøjbutikker er det en fordel at tilbyde ubegrænset eller forlænget returret. Zalando tilbyder 100 dages returret, mens ToyToy, hvis du kan købe dit Disney Frost-udstyr til dine piger, tilbyder ubegrænset returret.

ToyToy har skrevet det ind i deres footer og det giver god mening, for det er et tilbud, det er værd at minde kunderne om lige en ekstra gang.

toytoy footer med garantier

Gratis indpakning

Pakker du dine kunders gaver ind allerede?

Giv det som garanti. Du garanterer altid indpakning enten gratis eller til kun X-kroner (fx 29 kroner). Kunden husker en garanti om indpakning mere end blot muligheden for det og det kan lede flere til at komme tilbage.

Største udvalg

Tyske Zalando lokker med ‘Danmarks største udvalg’ som en af de 3 primære USP’er på siden (Unique Selling Points).

Hvis du vitterligt har Danmarks største udvalg, så fortæl om det – og hvis ikke, så glæd dig over at så få markedsføringsretlige sager bliver ført i Danmark, hvis du kommer til det alligevel.

Priser og badges

Har din virksomhed vundet en eller flere priser for at være den bedste?

Det kan blandt andre Nordnet – aktiehandelsplatformen – prale af. Derfor viser de også billederne af deres priser permanent i footeren og minder deres kunder om, de er på den rette platform.

nordnet footer med priser

Nordnet har i øvrigt en fantastisk reklame på YouTube. Den får du lige her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *